fbpx

Készletre beérkező modellek árgaranciával!

Lifestyle Volvo ajándékok!

Idén is legyen stílusos a karácsony a Volvoval!

Ön már jól tudja, hogy a márkánk egyik legfőbb törekvése, hogy megkönnyítse a Volvo-tulajdonosok számára a mindennapokat. Innovatív, praktikus és intelligens szolgáltatásaink révén abban támogatjuk Önt, hogy az igazán fontos dolgokra fókuszálhasson.

Az év utolsó negyedéve senkinek sem könnyű, számos elintézni való vár ránk, mielőtt beköszönt az új esztendő. Az ünnepek idején pedig különösen jól jön egy megbízható partner, hogy gondtalanul élvezhessük a szeretteinkkel töltött időt.

Engedje meg, hogy idén is levegyük a válláról az ajándékkeresés terheit! A Volvo lifestyle termékek között minden szerette számára könnyen találhat luxus minőségű, esztétikus és praktikus ajándékokat. Ha a személyes válogatást kedveli jobban, szeretettel várjuk a márkakereskedésünkbe, ha pedig a böngészés és házhozszállítás kényelmét értékeli nagyra, keresse fel online katalógusunkat!

Fantáziaindítónak itt is a figyelmébe ajánljunk néhány terméket! Ne feledje, az idejében beszerezett ajándékok jelentik a kulcsot a nyugodt ünnepi készülődéshez.

A bőrrel bevont, különféle típusú telefonokhoz illő luxus minőségű töltőkábelek a Reimagined kollekció részei, újragondolt megjelenésükkel igazi stílust adnak a mindennapokhoz.

Szintén a Reimagined kollekció tagja az autóinknál használt bőrborítás anyagából készülő, különlegesen egyedi kinézetű telefontok.

Azok számára, aki szerint a telefontoknak nem csak a telefont kell megóvnia, hanem a környezetünket is, büszkén ajánljuk az 50%-ban szalma alapanyagú, biológiailag lebomló alternatívát.

Hölgyek és urak részére is kiváló ajándék az uniszex, fém borítású, aprócska pendrive, amely beltartalmát tekintve viszont óriási: 64 GB adatot menthetünk rá, a gyors adatforgalmat biztosító USB 2. csatlakozó révén.

Az egész család szeretni fogja, főleg a hosszabb utazások során, a Debiasi-Sandri olasz tervezőpáros által alkotott, 7,5 dl űrtartalmú, hőszigetelő kulacsot. A stílusos és praktikus kiegészítő több színben kapható.

Sláger-ajándékaink egyike a miniatűr, távirányítható XC90 modellautó, amellyel egyaránt játszanak szívesen a gyermekek és a szülők, akik büszkék arra, hogy a biztonság és szeretet mákráját választották a mindennapjaikhoz partnerül.

Ha esetleg ajánlataink közül nem tudja eldönteni, melyik ajándékot válassza a fa alá, figyelmébe ajánljuk ajándékkártyánkat, amelyet később bármilyen lifestyle termékünkre be lehet váltani.

Kellemes karácsonyt kíván Önnek és családjának a Volvo!

Rendelésleadás

Ne maradjon le a legjobb ajánlatainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

© Schneider Autóház Kft. 2020

Készletre beérkező Volvo modellek

Ebben az évben átvehetőek árgaranciával!