fbpx

Itt és most.

Nagy. Merész. Gyönyörű. Még ma induljon egy felfedezőútra a tágas, luxus szabadidőjárművel –az autó a beépített Google-technológiáknak köszönhetően most még több digitális élménnyel ajándékozza meg önt.

Élvezze a vezetést az intuitív technológia és a beépített Google támogatásával.

A kategória legjobb navigációja

A teljes mértékben a járműbe integrált, érintésmentesen, hangvezérléssel működő Google Maps és a Google Assistant segítségével, a valós idejű forgalmi információkkal és az automatikus újratervezéssel könnyebben célba ér.

Kényelem az autóban

A Google Assistant segítségével útbaigazítást kaphat Volvo gépkocsijában, élvezheti a szórakoztató rendszert, tarthatja a kapcsolatot barátaival, családjával és munkatársaival, és személyre szabhatja az utastér környezetét – mindezt anélkül, hogy le kellene vennie a kezét a kormányról. A kezdéshez egyszerűen mondja ki: „Hey Google”.

Több mindent elintézhet útközben

A Google segítségével összekapcsolhatja kedvenc alkalmazásait és eszközeit, hogy a nap folyamán zökkenőmentesen végezhesse a feladatait. A nyugalma és a kényelme érdekében az autóban is könnyedén csatlakozhat és vezérelheti a kompatibilis intelligens otthoni eszközöket.

Évezze a prémium média- és hangélményt.

Az XC90-es szabadidőjárművében az érintésmentes vezérléshez beszéljen a Google-hoz. Ismerős felületen keresztül használhatja a szórakoztató funkciókat, vagy tarthat kapcsolatot barátaival, családjával és munkatársaival – mindezt hangvezérléssel. A Google Play alkalmazásaihoz való hozzáférés és az opcionális csúcskategóriás Bowers & Wilkins hangrendszer rendkívüli harmóniát teremt Ön és az autója között.

Bowers & Wilkins

Élvezze a csúcskategóriás hangteljesítményt.

xc90-fuel-scatteredgallery-2-3x4-1

Google Play

Maradjon kapcsolatban a digitális világgal.

Energiahasznosítás és csökkentett károsanyag-kibocsátás.

Mild hibrid autóink visszanyerik a fékezéskor keletkező energiát, és egy 48 V-os akkumulátorban tárolják. Ennek az energiának a felhasználásakor csökken az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás.

Mobilitás, kifinomultan

Az XC90 mild hibridet úgy terveztük, hogy az autó nyugodt elindulást és kifinomult gyorsulást biztosítson, így mind a városban, mind az autópályán megtett utazások harmonikusabbá válnak.

Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás

Minden csepp megtakarított üzemanyag segít – és mild hibridjeinkben a teljesítmény csökkenése nélkül élvezheti az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást.

A biztonság támogatása. A génjeinkben van.

Enyhítse a stresszt a nagy forgalomban

Holttér-felügyeleti rendszerünk (BLIS) aktív támogatást nyújt sávváltáskor. Ha fennáll annak a veszélye, hogy a szomszédos sáv más járműveivel ütközne, a BLIS finoman korrigálja a kormányzást és segít abban, hogy Ön, autója és szerettei a megfelelő helyen legyenek.

Észleli és korrigálja a kisodródást

Ha elkezd haladni a középvonal irányába, mindig ott az esély, hogy egy szembejövő járművel ütközik. A gépkocsija képes ezt észlelni és a kormányzást korrigálni, segítve, hogy visszatérjen egy biztonságosabb helyzetbe.*

Kerülje az ütközéseket

Lehet éjjel vagy nappal, intelligens biztonságtámogató technológiánk segíthet más járművek, gyalogosok, kerékpárosok és a nagytestű állatok észlelésében és elkerülésében. Ezt úgy hajtja végre, hogy először figyelmezteti a sofőrt, majd automatikusan fékez, ha a vezető nem reagál.**

* A vezetőtámogató funkciók nem helyettesítik a vezető figyelmét és ítélőképességét. A kormányzás támogatása 60 és 140 km/h közötti sebességnél aktív.

** A rendszer bizonyos sebességek mellett, illetve bizonyos feltételek teljesülése esetén képes felismerni a járművel azonos irányban haladó más járműveket, valamint a gyalogosokat és kerékpárosokat. Az érzékelőrendszerek a megvilágított tárgyaktól függenek, és szükséges hozzájuk, hogy sötétben a jármű első és hátsó lámpája működjön. A biztonságos vezetés minden esetben a gépjárművezető felelőssége.

Készletautók

Volvo XC90

XC90 B5 AWD mild hybrid R-Design Hét ülés

Kristályfehér gyöngyház XC90 mild hybrid modellünk.

Az extrafelszereltségek között megtalálja:

 • Xenium csomag
 • Világítás csomag
 • Téli csomag
 • További extrák
 
Listaár: 30.826.000 Ft
Kedvezményes ár: 27.202.000 Ft
volvo1
Bildschirmfoto 2022-04-13 um 02.21.03

Volvo XC90

XC90 B5 AWD mild hybrid R-Design Hét ülés

Ezüstmetál XC90 mild hybrid modellünk.

Az extrafelszereltségek között megtalálja:

 • Xenium csomag
 • Világítás csomag
 • Téli csomag
 • További extrák
 
Listaár: 27.360.000 Ft
Kedvezményes ár: 24.136.000 Ft

Volvo XC90

XC90 B5 AWD mild hybrid Inscription Hét ülés

Sötétszürke XC90 mild hybrid modellünk.

Az extrafelszereltségek között megtalálja:

 • Xenium csomag
 • Világítás csomag
 • Téli csomag
 • További extrák
 
Listaár: 30.040.000 Ft
Kedvezményes ár: 26.516.000 Ft
Bildschirmfoto 2022-04-13 um 02.33.28
Bildschirmfoto 2022-04-13 um 02.34.54

Volvo XC90

XC90 B5 AWD mild hybrid Inscription Hét ülés

Kavicsszürke XC90 mild hybrid modellünk.

Az extrafelszereltségek között megtalálja:

 • Xenium csomag
 • Világítás csomag
 • Téli csomag
 • További extrák
 
Listaár: 28.407.000 Ft
Kedvezményes ár: 25.083.000 Ft

Ajánlatkérés

Ne maradjon le a legjobb ajánlatainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

© Schneider Autóház Kft. 2020

Készletre beérkező Volvo modellek

Ebben az évben átvehetőek árgaranciával!