fbpx
Gyors linkek

VOLVO
Schneider Autóház

Ügyfél alkatrész élettartam garancia

Minőség és gondtalanság

Az alkatrész élettartam garancia révén Volvóján ingyenesen végezzük el a gyártási vagy anyaghibából fakadó javításokat, egészen addig, amíg el nem adja az autót. 

Még kevesebb dolog miatt kell aggódnia

Ha Volvo márkaszervizére bízza autója javítását, részesülhet az ügyfél alkatrész élettartam garancia előnyeiből. Így amikor szakképzett munkatársaink eredeti Volvo alkatrészek felhasználásával szerelik autóját, mostantól még kevesebb dolog miatt kell aggódnia – függetlenül autója futásteljesítményétől. 

Nincs több gond, csak a vezetés élvezete

Az Alkatrész Élettartam Garancia előnyei közé tartozik az a nyugalom, amelyet abban a tudatban érezhet, hogy a Volvo több, mint egy márka, a Volvo gondoskodik a gépjárműveiről ezzel is növelve ügyfeleinek kényelmét és elégedettségét.

Ha a felmerülő javításokat az egyik hivatalos márkaszervizünkre bízza, akkor ön is részese lehet az alkatrész garancia kiváltságainak! Professzionális munkatársaink eredeti alkatrészeket használva végzik el autója javítását így, ha a legfontosabb „szerveket”, mint például az autó szíveként és lelkeként szolgáló motort kell kicserélni, gyári kerül a helyére.

Garantált minőség, csak Volvo márkakereskedésekben

A Volvo garanciát vállal arra, hogy a hivatalos márkaszervizekben beszerelt gyári alkatrészek mentesek mindenféle gyártási és anyaghibától. A garancia minden esetben magába foglalja a szervizműveletek és alkatrészcserék munkadíját is. A garancia nem érvényes a tartozékokra, kopó és fogyó alkatrészekre, valamint a szerelési segédanyagokra sem. Szintén nem lehet igénybe venni a garancia előnyeit, ha valamilyen külső hatás vagy befolyás következtében szorul cserére az adott alkatrész.

Ajánlatkérés