fbpx

Készletre beérkező modellek árgaranciával!

Házhoz jön a szerviz

A Volvo Valet alkalmazás segítségével a szerviz szolgáltatás egy karnyújtásnyira kerül Önhöz!

Hozzuk-visszük szolgáltatás. Önnek fel sem tűnik!

A Schneider Autóház számára nincs fontosabb az ön és családja biztonságánál. Volvo gépkocsiját elvisszük a márkaszervizbe, majd ha elkészült, visszavisszük azt önnek. A köztes időszakra igény szerint csereautót* biztosítunk. De ha a szerviz olyan mértékű javítást foglal magába, amelynek kivitelezése pár órába telik, a javítandó autóktól függően, akár még aznap vissza is kerülhet önhöz. Addig pedig önnek nincs más dolga, mint szervizidőpontot egyeztetni a Schneider Autóház Volvo márkaszervizével és igényét bejelenteni a hozom-viszem szolgáltatásra. Töltse le a Volvo Valet alkalmazást, és máris kényelmesen hátradőlhet, hogy élvezhesse a Volvo teljeskörű karbantartó és szerviz szolgáltatását!

• Egyeztessen szervizidőpontot telefonon velünk
• Jelezze számunkra, hogy szeretné igénybe venni a Volvo Valet hozom-viszem szolgáltatást
• Elhozzuk Volvo gépkocsiját, és akár csereautót is biztosítunk*
• Miután elkészült, visszavisszük Volvóját

* A csereautó nem minden márkakereskedésben, és nem minden pillanatban elérhető, ennek költségvonzataival kapcsolatosan előzetesen egyeztetni kell a márkaszervizzel. 

Töltse le az alkalmazást

A Volvo Valet alkalmazáson keresztül könnyedén nyomon követheti a hozom-viszem szolgáltatást. A Volvo Valet alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store vagy Google Play áruházakból, így nem csak iPhone-on, de Samsungon és sok egyéb okostelefonon igénybe vehető a szolgáltatásunk! Egyetlen letöltésre van csupán öntől a kényelmes, testre szabott szervizélmény. A Schneider Autóház és a Volvo számára prioritást élvez az ügyfelek magasfokú komfortérzete, legyen szó az autóról, vagy szolgáltatásainkról.

Ajánlatkérés

Ne maradjon le a legjobb ajánlatainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

© Schneider Autóház Kft. 2020

Készletre beérkező Volvo modellek

Ebben az évben átvehetőek árgaranciával!