fbpx

Készletre beérkező modellek árgaranciával!

Volvo szervizajánlatok

Éljen az Alkatrész Élettartam garancia előnyeivel

Fékszerviz

Az eredeti Volvo alkatrészek használata a karbantartási és javítási munkálatok során rendkívül fontos. A Volvo modellek komplex és innovatív biztonsági rendszereket tartalmaznak, amelynek egyik legfontosabb integrált eleme a fékrendszer. A zaj- és vibrációmentes fékezés és az optimális fékhatás elérése érdekében, valamint az olyan aktív biztonsági rendszerek, mint a City Safety és az adaptív tempomat megbízható és stabil működéséhez elengedhetetlen, hogy az autó teljes élettartama során kizárólag eredeti Volvo fékalkatrészek kerüljenek beépítésre.

Forduljon most márkaszervizünkkhöz, ahol 2022. június 15-től 2022. október 31-ig az első és hátsó fékbetét garnitúra, az első vagy hátsó betét és féktárcsa cseréjét kedvezményes áron végeztetheti el. Az ajánlatban feltüntetett árak az alkatrész költségén túl a munkadíjat is tartalmazzák.
Az ajánlat V40, S80, V70, XC70, S/V60 Classic*, XC60 Classic, XC90 Classic** modellekre vonatkozik.

*S/V60 R és Polestar modellekre az ajánlat nem vonatkozik.

**XC90 Classic hátsó féktárcsa csere esetén az ajánlat nem tartalmazza a hátsó rögzítőfék cseréjét.

Éljen az Alkatrész Élettartam garancia előnyeivel

Classic Szerviz

Öt évesnél idősebb Volvója időszerű munkálatait márkaszervizünk most akár 30 százalékos kedvezménnyel végzi el. Az engedmény mértéke függ az autója életkorától, azaz: amennyiben autója minimum 5 éves, de nem több 7 évesnél, akkor a kedvezmény 20%, ha 7 évesnél idősebb, de 9 évnél fiatalabb, akkor 25%, ha pedig több, mint 9 éves, akkor 30%. Ajánlatunk többek között a generátor, trafó, önindító, fékbetét, féktárcsa, lengéscsillapító, lengőkar, gömbfej, stabilizátor, féltengely gumiharang javítására és cseréjére terjed ki. A pontos árat hivatalos Volvo márkaszervizünk tudja megadni. Az ajánlatban érintett cikkszámok köréről érdeklődjön az ajánlatkérő űrlapon keresztül.

 Sávos támogatási rendszer

SávokGépjármű életkora Kedvezmény mértéke
I. Sáv (5-7 év)60 – 84 hónap között 20%
II. Sáv (7-9 év) 85 – 108 hónap között 25%
III. Sáv (> 9 év) 109 hónap felett 30%

Ózonos fertőtlenítés​

Mentesítse a káros anyagoktól autóját ózonos fertőtlenítéssel. Az ózonos klíma- és utastér tisztítás teljesen környezetbarát eljárás, nem használunk vegyszereket. A fertőtlenítés elpusztítja a kórokozók 99,99%-át, eltünteti a kellemetlen szagokat, és közben az autó megbontására sincs szükség. 

Ajánlatunk minden Volvo modellre érvényes. Az egyszeri munkálat díja 24.900 Ft, amely tartalmazza a pollenszűrő cseréjét és egy „health check” állapotfelmérést is. 

Szélvédőcsere​

Ha szélvédője menthetetlen és mindenképp cserére szorul, forduljon hivatalos Volvo márkaszervizéhez. Amennyiben rendelkezik Casco-biztosítással, úgy szélvédőcsere esetén az önrészt nem kell megfizetnie. Az ajánlat kizárólag gyári Volvo alkatrészek felhasználása esetén érvényes.

Klímakompresszor-csere

Első generációs V60 PHEV modell esetében a klímakompresszor cseréje most bruttó 495.000 Ft. Az ár magában foglalja az anyag és a munkadíj költségét is. Az ajánlat tartalmazza a klímakompresszor, a szárítószűrő, valamint a tömítések és a szoftver árát.

Ajándék fagyálló szélvédőmosó

Bármely modellünkhöz is vásárol első ablaktörlő lapátot, 4 liter gyári fagyálló szélvédőmosó folyadékot adunk ajándékba.
Az akcióban részt vevő cikkszámokról érdeklődjön Volvo márkakereskedéseinknél.

Az Alkatrész Élettartam garancia az új alkatrész megvásárlásának és beépítésnek napján kezdődik és egészen addig tart, míg az autó regisztrált tulajdonosa meg nem változik. Bízza autója esedékes karbantartását Volvo márkaszervizére, ahol magasan képzett munkatársaink végzik el a szükséges munkálatokat! Ajánlataink 2022. június 15-től 2022. október 31-ig érvényesek. Az Alkatrész Élettartam garancia visszavonásig érvényes.

Ajánlatkérés

Ne maradjon le a legjobb ajánlatainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

© Schneider Autóház Kft. 2020

Készletre beérkező Volvo modellek

Ebben az évben átvehetőek árgaranciával!